Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar rand, chroom, safari of firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.

Welcome to join the eco waves. 🌊

BOOOCHEN wordt 3 jaar oud!

Boochen is vandaag 3 jaar oud en we konden niet prouder zijn!Er is zoveel gebeurd in de afgelopen drie jaar, we kunnen het zelf nauwelijks geloven!

Op 03.06.2018 BOOOCHEN - ECO-bewuste brandwiel - werd opgericht.

(Foto: onze eerste gedeelde studio in 2018)

Bij kleinere modefestivals in het gebied begonnen we een naam te maken voor onszelf lokaal in Hannover. Snel gingen we van hier in de grote wereld van duurzame mode in Duitsland, met beurzen-boten en mode-weekbezoeken. Samenwerkingen met Avocado Store en andere online winkels verhoogden ons klantenbestand verder.

(Foto: Word lid van het Freaky Fashion Festival in 2018)

Naarmate de samenwerkingen met influencers verhoogd, heeft onze optredens in de pers gestegen. Elk jaar hebben we niet alleen onze voorraad uitgebreid, maar ook de verscheidenheid aan snijwonden en patronen die we konden aanbieden. We waren vereerd om steeds positieve feedback van u, onze klanten en de nominatie voor de Duitse duurzaamheidsprijs op het gebied van ontwerp in 2020 Was de kers op de top van de golfpiek.

(Foto: fotoshoot in 2019)

Door de pandemie te gaan als een merk dat nog steeds zijn "Startup" -status draagt, was natuurlijk een grote hindernis, maar we slaagden er toch in om onze eerste showroom in Hannover in de zomer 2020 te openen.

(Foto: Showroom opent in 2020)

Vandaag hebben we meer dan 10.000 klanten aangeboden Over de hele wereld, die dagelijks blijft groeien.

Maar dat zijn de beste dagen, omdat we weten dat er in elke doos een product is dat een van jullie gelukkig maakt, en in het proces de planeet ook een beetje gelukkiger maken!

En dit is nog maar het begin! We zijn enthousiast om u op deze reis bij ons te hebben. Het feit dat u ons ondersteunt bij het aanbieden van duurzame producten is de reden waarom we nog veel meer verjaardagen zullen vieren en een grote dank u willen zeggen!

Net als de openingspartij van de showroom, zullen we goedmaken voor ons derde verjaardagsfeestje. Maar we kijken er al naar uit! U zult natuurlijk worden uitgenodigd via de nieuwsbrief zodra een datum is ingesteld;)

 

laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.
Geen producten beschikbaar voor aankoop