Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar rand, chroom, safari of firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.

Welcome to join the eco waves. 🌊

Dromen over surfen

- Dat kan binnenkort uitkomen

Ik zit in mijn kamer, aan mijn bureau, laptop open voor me, thuiskantoor. Ik staar naar de tegenovergestelde muur waar een gele, zwarte gestreepte dekking mijn surfplank wikkelt. "Wat ik zou doen om er nu op te zitten ... Benen verspreiden, voeten slingeren onderwater reflecterend, in het water dat op en neer beweegt. " Maar dan denk ik dat het voorzichtig is "zou ik het echt doen? Als ik nu een reis kreeg?"

 

Ik zou er al heel lang over moeten nadenken, over de omstandigheden en de gevolgen. Ik ben er niet zo zeker ... het lijkt veiliger voor mij om er gewoon mee te blijven dromen.

 Top: Arpoador Bikini Top Omkeerbaar in Groene Wildflower / Daisy
Onderkant:Arpoador Bikini Bottom Reversible in Green Wildflower / Daisy
Afbeelding door: @ miriam_joanna_art⁠

De tijd tussen de lente en de zomer is altijd een grote drukte voor ons bij BOOOOOOONEN, omdat als de bloemen bloeien, dus onze bestellingen. Met hectische dagen vol met allerlei andere dingen, laat ik deze blog langer slepen dan verwacht. Ik bleef met het duwen van andere taken die voor de boeg lijken, totdat ik me realiseerde dat de drukke tijdpakking caparica-bodems en amami-tops niet de enige reden kon zijn waarom ik nog geen enkel woord had geschreven. Ik heb artikelen geschreven in veel meer stressvolle perioden. Na een beetje zelfreflectie, besefte ik dat ik het hele onderwerp 'Travel' gaf. Het verkrijgen van dit op een positieve en hoopvolle manier was gewoon niet iets dat ik mezelf echt kon voelen.

Ik denk dat ik reis van mijn eigen dromen had verbannen en het beseffen dat ik het soort van jammer vond. Omdat de verwachting van de volgende keer op vakantie, de volgende keer in de oceaan, op het bord, is iets dat ik nooit wil verliezen, zelfs als ik het niet weet wanneer het zal zijn. Misschien is dit iets waar je jezelf weerspiegelt? De volgende regels zullen u niet beloven hoe en wanneer u de surfplank terug op het dak kunt gooien. Maar hopelijk zullen ze je een beetje dichter bij je reiskoorts brengen en je eraan herinneren waarom we de magie van de vakantie-droom hebben, zelfs vandaag.

Top: Caparica Bikini Top omkeerbaar in Green Wildflower / Daisy
Onderkant: Caparica Bikini Bottom Reversible in Green Wildflower / Daisy

"Plotseling was er een stilstand."

Waarom is het zo moeilijk om na te denken over reizen in de eerste plaats?

Vooral omdat het op dit moment nauwelijks mogelijk is. De meeste reisplannen die we al meer dan een jaar hebben gemaakt, zijn door de scheuren gevallen. Wie wil nadenken over iets dat je meerdere keren hebt teleurgesteld?Bovendien weegt de gevolgen van reizen veel zwaarder dan normaal. Het kost momenteel zoveel extra gedachten. Aan de ene kant, moreel, of het nu meer ondersteunend is om gewoon in je eigen vier muren te blijven, in de lijnen van #stayhome. Aan de andere kant, praktisch, omgaan met risicogebieden, regels, zaaknummers, tests. Het risico dat de vakantie uiteindelijk veel meer kost dan verwacht, draagt ​​bij aan het gevoel van onvoorspelbaarheid.
Planning is momenteel onplezierig.

Zelfs als men op bepaalde tijden naar bepaalde plaatsen mag reizen, geeft men het er de voorkeur aan om het helemaal te laten vallen.Omdat we steeds meer moeten omgaan met wat onze eigen behoefte om aan de vertrouwde omgeving te ontsnappen, betekent voor de rest van de samenleving. De effecten van onze acties hebben nog nooit eerder zulke hoge en brede golven gemaakt.
Men zou zelfs op hen willen surfen.

 

Top: Diani Bikini Top omkeerbaar in Green Wildflower / Daisy
Bodem: Diani Bikini Bottom Reversible In Green Wildflower / Daisy

"We mogen onze lichtheid in moeilijke tijden niet verliezen."

Reizen als tegenstrijdigheid aan de huidige situatie

Bijna alles wat ik associeert met reizen is in tegenspraak met de regels die momenteel zijn of de aanbevelingen die sterk zijn gemaakt. Voor mij is reizen het tegenovergestelde van isolatie, het is de opening, de samenhorigheid, het ervaren en de dingen leren kennen. Dicht bij dingen en mensen, zo dichtbij dat ze een klein beetje worden - soms een groot deel van jou. Het is het onverwachte, betrokken bij het onbekende, bewegende vergadering, aanraken.
En dit alles, zo niet verboden, is onwelkom.

Reizen wordt ook beschouwd als een bevoorrechte onderneming, iets waar je alleen maar aan kunt denken en nog meer, wanneer je vrij goed financieel bent. Omdat we allemaal bewust zijn van hoeveel mensen in een moeilijke situatie zijn geplaatst door de pandemie, voelt het zich raar aan om na te denken over de beste route-route. Om te overdrijven voelt het uit aanraking en arrogant wanneer het grootste probleem dat je hebt niet naar een surfplek komt.

BH: Sports Bra Meco in Dark Sakura Print
Leggings: hoogbouwbeenkappen in donkere sakura-print

"Oh, de plaatsen die je gaat."

Maar we reizen niet exclusief voor de lol  
...eenhoewel dat reden genoeg zou zijn. En ik denk dat we allemaal een beetje plezier kunnen gebruiken ...Reizen is belangrijk en helpt ons op vele niveaus om onszelf en de wereld te begrijpen. Het verlaten van de eigen dingen, vertrouwde mensen en bezittingen achter elkaar voor een tijdje, creëert ruimte voor nieuwe dingen en geeft er een een zeer fris en vrijstaand perspectief.

Het citaat "Wij zijn vijanden van wat we niet weten" Ik ben het niet helemaal mee eens, maar er is een waarheid aan het, omdat reizen tolerantie leert.
Het zou ondenkbaar zijn om dat te vergeten als een samenleving.


Als we het vreugde van het leven herinneren dat we door ontdekking hebben ervaren, begrijpen we snel waarom het nemen van een vakantie gezond is, voor lichaam en ziel. Niet alleen de vakantie zelf speelt een rol, maar ook alles wat ervoor komt. Het plannen van een reis van tevoren geeft je kleine pauzes van het dagelijks leven. Om een ​​concreet doel in gedachten te hebben, ontwaakt de motivatie om de dingen in de hand te nemen en niet om de moed te verliezen om de dagelijkse verplichtingen te volgen.Dus, als anticipatie de grootste vreugde is, laten we er het beste van maken in de Limbo tussen lockdown en losrakende beperkingen.

 

T-shirt: Ocean Lover T-shirt

"Surfen is veel meer dan een hobby voor de meesten van ons."

De wereld opnieuw leren kennen als iets magisch
Het is tijd om de bal weer te laten rollen en onze meest gewenste vakantiebestemmingen weer in de zoekmachines typen. Trek uw gidsen en boeken uit over verre bestemmingen en toon ze op uw koffietafels. Sta de tintelingen toe die optreedt als je denkt dat misschien, als alles goed gaat, hopelijk, een volgende reis zal niet zo ver weg zijn. Start planning. Stof van je yogamat en oefen je pop-up. Grijp die surfboard en peddel in het dichtstbijzijnde meer of de rivier op een warme vroege zomerdag.

Laten we klein beginnen met weekendtrips in de buurt.
Laten we de angst van deze tijd van voorzichtigheid loslaten, maar neem een ​​blad uit meer bewuste reizen, omdat het een geweldige basis is voor het maken van post-pandemische reisveiligheid.Als we langzaam weer betrokken raken bij het uitbreiden van onze straal en weer dichter bij elkaar te komen, denk ik altijd aan onze wederzijdse behoeften, ik denk dat we op de goede weg zijn om de vonken van Wanderlust in ons te laten ontsteken.

 

BH: Sports Bra Meco in Rosa / Sunrise
Leggings: hoogbouw leggings in middernacht blauw

Informeer jezelf.
Blijf in solidariteit.
Wees veilig.

En tenslotte laten we je in een klein geheim.

Op maandag zal er een weggeefactie zijn in overeenstemming met het thema, waar we erg enthousiast over zijn, omdat we zelf fans van de producten zijn. Namelijk, we hebben samengewerkt met "Ik hou van de kust", wiens boeken veel meer zijn dan alleen een reisgids. De surf- en reisgidsen zijn vol met netjes georganiseerde informatie over surfplekken, surfwinkels, hostels, voedselopties enzovoort. Ze vertellen verhalen over locals en inspireren de wens om de volgende reis met esthetische foto's te plannen.

Bekijk onze Instagram-pagina @boochenstudioOp maandagmiddag als je een kans wilt om het pakket te winnen.

 

 

laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.
Geen producten beschikbaar voor aankoop