Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar rand, chroom, safari of firefox.
Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.

Welcome to join the eco waves. 🌊

De ideeën achter de nieuwe zwemmen 2021

Hé, oceaanliefhebbers! We hopen dat het goed met je gaat. 

Om het minste te zeggen, was 2020 een moeilijk jaar, en het lijkt erop dat we allemaal nogal wat tijd nodig hebben tijdens en na 2021 om te herstellen.

Het afgelopen jaar veranderde ons veel. Ondanks dat we een langzaam modemerk waren, werden we gedwongen om nog meer te vertragen. Net zoals de meesten van jullie, hebben we meer tijd gehad om na te denken over het grotere geheel. 

BOOOCHENDE SHOWROOM IN HANNOVER

(Boochen Showroom geopend in de zomer, sinds Mid-Dec onze showroom is gesloten)

Niet in staat zijn om zo gemakkelijk en vaak te surfen, zoals gewoonlijk ruw was. En niet hoeft te voldoen aan onze vrienden en familie uit het buitenland nam meer kracht dan verwacht. 

Hoewel Boochen als merk een aantal verliezen moesten accepteren, zoals kansen om onze collecties op shows te presenteren, worden handelsbeurzen en tentoonstellingen geannuleerd, willen we ons herinneren waarom dat nodig was.

BOOOCHEN bij Innatex

(BOOOCHEN @ INNATEX,De enige handelsbeurs die we in staat zijn om in Sep.2020 te gaan)

En we zijn erg dankbaar dat wij allemaal, het hele BOOOCHEN-studio-team gezond viel en kon blijven werken vanuit huis. 

En wat er tijdens deze ongebruikelijke tijd kwam, is iets waar we steeds trots op zijn. We willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwste badkledingcollectie voor 2021. Inspiratie van de positieve dingen die we onverwachts in staat waren om te winnen uit het jaar 2020.

1. Groen en oranje-rood

BOOOCHEN NIEUWE KLEUR 2021

De belangrijkste kleuren van de BOOOOOOOOOOCHE COLLECTIE van deze jaren zijn groen en oranje-rood. Voor ons is groen niet alleen de perfecte weergave van ons milieuvriendelijke concept, maar is ook een kleur van herstel. Naarmate de wereld vertraagde vanwege de CoviT-19-pandemie, waren we in staat om de natuur te herstellen in spectaculaire manieren. We weten dat er een kans is voor een speling, maar dit stopt ons niet van in de hoop. We willen dat het groen blijft groeien. 2020 gaf ons een kans om te onthouden hoe belangrijk de natuur is en hoeveel we het missen wanneer we thuis moeten blijven.

Iets wat we waarschijnlijk allemaal kunnen identificeren is de frustratie die we vaak voelden als gevolg van de pandemie zelf, en de negatieve uitkomst die het ons tot stand leidde. In 2020 voelden we vaak verloren en verward, we waren bang, en soms zijn we boos! Maar uiteindelijk voelden we al deze emoties samen en die ons herinneren aan de impact die ondersteunende woorden en kleine daden van vriendelijkheid kunnen hebben.

Oranje-rood is een symbool van deze positieve energie. Geloof houden, hoop houden en samenwerken om deze wereld een beetje beter te maken. We hopen in staat te zijn om het in 2021 en de jaren die volgen te houden. 

2. Diani

(Diani-stijl in kleur middernacht blauw.)

Dit jaar presenteren wij u onze nieuwe stijl - Diani. Zoals je misschien weet, noemen we al onze stijlen na surfplaatsen over de hele wereld. 

Diani Beach is een populaire bestemming aan de kust van Kenia, die een prachtig naadloze overgang van helder wit zand in de zoute Indische Oceaan vormt. 

(Diani Beach, Afbeelding door Vanessa's Sister Natalie)

Onze teams Content Manager Vanessa, is van Kenia en heeft ons alles verteld over hoe prachtig Diani-strand is wanneer je op de kustlijn staat. We noemden onze nieuwe stijl na deze locatie, niet alleen vanwege zijn goede uiterlijk, maar als een eerbetoon aan het activisme van de zwarte levensduur die op een wereldwijde schaal in 2020 opdook.

(BOOOCHEN TEAM @BLM Demo)

Als een team dat bestaat uit verschillende achtergronden en nationaliteiten, zijn we erg gepassioneerd over het bestrijden van racisme. Maar tegelijkertijd weten we dat we heel voorzichtig moeten zijn om "anti-racisme" niet te commercialiseren. Het aanpakken van dit onderwerp mag nooit een advertentie zijn, het moet zoveel meer zijn, het moet verbonden zijn met een toegewijde, systematische verandering. 

Een ding dat ons merk in dit opzicht echt heeft gevormd, deelt onze gevoelens en bespreken onze ervaringen met racisme, niet alleen tijdens officiële vergaderingen, maar ook tijdens onze lunchpauzes. Vooral in het afgelopen jaar hebben we ons voortdurend gerealiseerd, hoe het luisteren naar elkaar, geïnteresseerd en echt respecteren van anderen is de eerste en grootste stap. Dit is waar als een individuele persoon, maar ook als een merk, en we hopen onze eigen acties te blijven weerspiegelen en diversiteit aan te moedigen gedurende 2021.

laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are 100€ EUR away from free shipping.
Geen producten beschikbaar voor aankoop